Hoe start ik een bedrijf from scratch? Hoe maak ik van een chaotische planning een duidelijk stappenplan? Welke stappen kan ik als
ondernem​er​ zetten om sneller te groeien? De WWJV-lijst helpt je​ ​drie​ ​maanden lang op weg, door alle acties overzichtelijk in kaart te brengen​ ​voor €145,- (eenmalig​​, ex BTW).
Start nu hier

Vul de vragenlijst in

Vertel ons iets meer over je idee of onderneming, in welke fase je zit en wat je nog mist. Zodra we dit en de betaling van je factuur hebben ontvangen, gaan we voor je aan de slag.

Wacht 4 werkdagen

Wij maken een stappenplan, speciaal op jouw persoonlijke situatie. Die is voor elke ondernemer uniek en gaat daarom niet automatisch. We hebben vier werkdagen nodig om dit voor je te maken.

​Let's get this party started!

De WWJV-lijst weet simple but brilliant doelgericht jouw onderneming naar de top van​ ​jouw kunnen te tillen! Je ontvangt op je digitale deurmat een berichtje als jouw persoonlijke WWJV-lijst klaar staat in je dashbord.

Go go go, and get your shit together!

De Ondernemersbende helpt ondernemers (in spé) concreet met de volgende stap met de Weet-Wat-Je-Vergeet-lijst. Dit persoonlijke stappenplan biedt je inzicht, overzicht en structuur in de vorm van een overzichtelijke tijdsbalk in je persoonlijke omgeving op Ondernemersbende.nl. Wij weten wat jij vergeet én zijn je stok achter de deur.

We begeleiden je drie maanden online voor €145,00 (ex BTW. In totaal, dus niet per maand). Vul de vragenlijst in en je ontvangt van ons de factuur. Zodra we je betaling hebben ontvangen, krijg je van ons binnen vier werkdagen de persoonlijke WWJV-lijst. Dit gaat allemaal niet automatisch daarom hebben we even de tijd nodig...

De Weet-Wat-Je-Vergeet-lijst is een online stappenplan. Wil jij face to face gesprekken met een business coach tijdens je traject met concrete hulp bij je stappenplan of als stok achter de deur? Dat kan. Voor €345,- (eenmalig, ex. BTW) ontvang je drie maanden lang jouw persoonlijke WWJV-lijst én drie face to face coachingsessies. Elke maand dus 1 uur persoonlijke begeleiding in jouw proces.

Feedback van ondernemers die je voor gingen.