Hoe werkt het

Stuur ons de opdracht

Ontvang persoonlijke matches

Start de samenwerking

Er zijn meer dan 1 miljoen freelance professionals in Nederland. Maar hoe vind je net die ene freelancer of interim professional die je tijdelijk uit de brand helpt? Waar is die topper waarmee je een klik hebt en die de beste is in zijn of haar vakgebied? Als opdrachtgever weet je vaak niet waar je moet beginnen met zoeken.

Daar kunnen wij mee helpen. De meest eigenzinnige en bekwame experts ​uit verschillende zakelijke kennisgebieden zijn bij ons aangesloten. We kennen ze allen persoonlijk, ze zijn uitgebreid gecheckt op hun kwaliteiten en bezitten de vaardigheden die nodig zijn om een project succesvol af te ronden.

De persoonlijke klik staat voorop

De Ondernemersbende koppelt persoonlijk organisaties met freelance professionals, afgestemd op de specifieke wensen en situatie. De klik tussen de beide partijen staat voorop, omdat wij geloven dat de leukste samenwerkingen leiden tot de verrassendste resultaten. Ben je op zoek naar een freelancer waarmee je een klik voelt? Wij koppelen jullie aan elkaar.

Plaats gratis een opdracht

Je laten koppelen aan een van de freelance experts is gratis. Laat ons aan de hand van een paar korte vragen weten naar wie je op zoek bent, wat je budget is en of je een deadline hebt. Wij bellen je terug voor een kort persoonlijk gesprek. Aan de hand hiervan zoeken wij naar de best passende freelancers, inclusief hun prijzen en beschikbaarheid. Jij kiest de freelancer die het best bij jouw opdracht past. Je kunt direct contact opnemen en voor je het weet is de opdracht afgerond.

Waarom is het gratis?

Je laten koppelen aan de freelance experts doen we gratis voor je. Wij draaien het namelijk om, omdat wij vinden dat de kosten mogen liggen bij degene die eraan verdient. Daarom betalen de freelancers de rekening, als koppel fee. De Ondernemersbende brengt een percentage van de totale opdracht in rekening bij de freelancer, maar alleen als deze daadwerkelijk doorgaat. Zo loopt diegene ook geen risico. De freelancer betaalt een kleine koppel fee van slechts 10% omdat we het liefste zien dat dit percentage niet wordt doorberekend aan de opdrachtgever.

Veelgestelde vragen

Het Ondernemersbende team Dit team helpt jou aan de beste match