Freelancer vinden - hoe werkt het?

Stuur ons de opdracht

Ontvang persoonlijke matches

Start de samenwerking

Er zijn meer dan 1 miljoen freelance professionals in Nederland. Maar een goede freelancer of interim professional vinden die je tijdelijk uit de brand helpt, hoe doe je dat? Waar is die topper waarmee je een klik hebt en die de beste is in zijn of haar vakgebied? Als opdrachtgever is het een grote en tijdrovende uitdaging om te beginnen met de juiste match zoeken.

Een goede freelancer vinden; daar kunnen wij mee helpen. De meest eigenzinnige en bekwame experts uit verschillende zakelijke kennisgebieden zijn bij ons aangesloten. We kennen ze allen persoonlijk, ze zijn uitgebreid gecheckt op hun kwaliteiten en bezitten de vaardigheden die nodig zijn om een project succesvol af te ronden.

De persoonlijke klik staat voorop

De Ondernemersbende koppelt persoonlijk organisaties met freelance professionals, afgestemd op de specifieke wensen en situatie. De klik tussen de beide partijen staat voorop, omdat wij geloven dat de leukste samenwerkingen leiden tot de verrassendste resultaten. Ben je op zoek naar een freelancer waarmee je een goede klik voelt? Wij koppelen jullie maar al te graag aan elkaar.

Freelancer vinden ondernemersbende

Plaats gratis een opdracht voor een freelancer

Je laten koppelen aan een van de freelance experts is kosteloos. We vragen je alleen om aan de hand van een paar korte vragen te laten weten naar wie je op zoek bent, wat je budget is en of je een deadline hebt. Wij bellen je terug voor een kort persoonlijk gesprek. Op basis hiervan kiezen wij een lijst met de best passende gescreende freelancers, inclusief hun prijzen en beschikbaarheid. Jij vindt zo de freelancer die het meest geschikt is voor jouw opdracht. Je kunt direct contact opnemen en voor je het weet is de opdracht afgerond!

Waarom is het ‘freelancer vinden’-proces gratis?

Je laten koppelen aan de freelance experts doen we gratis voor je. Wij draaien het namelijk om, omdat wij vinden dat de kosten mogen liggen bij degene die eraan verdient. Daarom betalen de freelancers de rekening, als koppel-fee. De Ondernemersbende brengt een percentage van de totale opdracht in rekening bij de freelancer, uiteraard alleen als deze daadwerkelijk doorgaat. Zo loopt de freelancer ook geen risico. Men betaalt een kleine koppel fee van slechts 10%, omdat het niet wenselijk is dat dit percentage wordt doorberekend aan de opdrachtgever.

Een freelancer vinden wordt op deze manier gegarandeerd geen langslepend proces, maar een eenvoudige en goedkope matchmaking tussen jouw organisatie en een passende nieuwe kracht.

Veelgestelde vragen

Het Ondernemersbende team Dit team helpt jou aan de beste match