Workshop - Jouw dienst als product

Amsterdam
€ 30,00
Ondernemersbende B.V.
Workshop kopen

Een vaste prijs - fixed price - is fijn. Vooral voor je klanten.

Je levert nu een dienst (of wilt die gaan aanbieden) en je maakt voor elke klant een specifieke prijs op basis van zijn of haar wensen. Maatwerk dus. Wij dagen je uit om je dienst eens goed onder de loep te nemen en deze op productniveau te gaan verkopen. Daarmee bedoelen we vooral om het vanuit de ogen van je klant te bekijken. Om te bedenken hoe jouw klant je dienst het liefst aangeboden krijgt en voor welke prijs. Bedenk maar, klanten vragen niet voor niets vooraf een offerte aan.

Productniveau
Door je dienst op productniveau te verwoorden en er een vaste prijs aan te hangen, neem je een "short cut" in het verkoopproces. Giet jouw dienst in die vorm en verwoord het zó dat je er "een product" van kunt maken. Dit houdt in: specifiek, afgebakend en met een vaste prijs. Lukt je dat niet, misschien zijn het dan twee (of meerdere) producten die je aanbiedt. Je hoeft het niet bij één te houden!  Wij helpen je met de omschrijving van je dienst op productniveau tijdens een van de workshops. 

De data waarop binnenkort de workshops worden gegeven zijn:

 • Vrijdag 4 mei van 14.00u tot 17.00u @ HKU Utrecht - Ina Boudier-Bakkerlaan 50, Utrecht
 • Donderdag 7 juni 17.00 tot 20.00 @ Amsterdam 
Prijzen incl. koffie & thee. 
Mocht je geinterreseerd zijn maar niet op deze data kunnen, laat dat even weten. We houden je dan op de hoogte van de workshops in de toekomst. 

Workshop kopen

Kwaliteitchecks

 • Werk ziet er goed uit
 • Face to face ging super
 • Twee tevreden klanten
 • KvK-uittreksel is gecheckt
 • Wordt aangeraden door andere bendeleden

Reviews (15)

 • Janneke Broekkamp
  Janneke Broekkamp20 november 2017

  Een workshop waarbij je als ondernemers op een hele andere manier naar je eigen dienst leert kijken. Goed opgebouwd, duidelijk verhaal en super leerzaam!

  Nuttige Recensie 1
 • Ruben Mourik
  Ruben Mourik20 november 2017

  Hele goede workshop! Zowel inhoudelijk als persoonlijk erg sterk opgezet. Vanwege de kleine groep veel kennis en connecties opgedaan. Leuk bedrijf, leuke mensen en hele leuke sfeer!

  Nuttige Recensie 2
 • Marc Labadie
  Marc Labadie01 december 2017

  De workshop van de Ondernemersbende, ik heb allerlei mensen ontmoet die ik niet kende, jong en oud. We hebben elkaar verhalen verteld over ons zelf, ontroerende verhalen en leuke verhalen. Zo veel uiteenlopende producten en diensten had ik niet verwacht. We hebben gelachen en met elkaar hebben we stappen gezet hoe we onszelf zouden kunnen profileren. Jammer dat we niet vaker bij elkaar komen, er zijn vast nog veel meer leuke mensen aangesloten bij die bende. Mac Labadie

  Nuttige Recensie 1
 • Marlice Draijer
  Marlice Draijer03 december 2017

  Door workshop Van Dienst naar Product te volgen ben ik meer te weten gekomen over mijn drijfveren om een eigen bedrijf te starten. Maar voor mij was het ook zeer nuttig om te sparren met andere starters, en daarover in gesprek te gaan. Het is ontzettend waardevol om te horen waar anderen tegenaan lopen, en vervolgens samen te kijken naar verbeterpunten. Daarbij geeft Laura hele goede tips hoe je je dienst naar een hoger niveau kunt tillen, en dan vooral door heel concreet te worden en te laten zien wat je doet. Ik vond het daarom ook een fantastische middag, hier ga ik lang profijt van hebben. Dank!

  Nuttige Recensie 1
Kwaliteit geverifieerd

Ondernemersbende B.V. Aanraden

Bericht sturen

Bericht Sturen
16 mensen hebben dit product bewaard