Workshop - Meer klanten binnenhalen

Amsterdam
€ 99,95
Ondernemersbende B.V.
Meer informatie

Deze workshop wordt gegeven aan ondernemers die een dienst leveren en meer opdrachten willen binnenhalen. Maar, hoe doe je dat nu? Hoe creëer je aanbod waar jouw klant echt op zit te wachten. 

"Bekijk het eens vanuit de ogen van je klant."

Je levert nu een dienst (of wilt die gaan aanbieden) en je maakt voor elke klant een specifieke prijs op basis van zijn of haar wensen. Maatwerk dus. Wij dagen je uit om je dienst eens goed onder de loep te nemen en deze op eindproduct-niveau te gaan verwoorden. Daarmee bedoelen we vooral om het vanuit de ogen van je klant te bekijken. Om te bedenken hoe jouw klant je dienst het liefst aangeboden krijgt en voor welke prijs. Bedenk maar, klanten vragen niet voor niets vooraf een offerte aan. 

Eindproduct-niveau
Het is van belang dat jouw klant inziet waarom jouw aanbieding de oplossing is voor zijn/haar probleem . Maar daarvoor is het eerst van belang dat jij weet wat de behoeftes zijn van jouw klant en hoe hij/zij dat zelf ziet en verwoord. Daarbij is het dus belangrijk dat het zo omschrijft dat hij/zij het kan visualiseren, voor zich kan zien. Welke toegevoegde waarde bied jij en ziet jouw klant dat ook als hij over dit leest?

"Als ik eenmaal aan tafel zit haal ik de opdracht vaak wel binnen."

Herken jij dit? Begrijpt jouw klant vaak beter wat je doet als je met elkaar om tafel hebt gezeten? Dan valt er dus nog wat werk te verrichten aan hoe je jouw aanbod in eerste instantie communiceert. Want als de klant je niet heeft herkend als de mogelijke oplossing voor zijn/haar probleem of behoefte kom je al niet aan die tafel te zitten. Hoe fijn zou het zijn als je veel vaker aan die tafel wordt uitgenodigd.

Praktische informatie

 • Duur: 3 uur
 • Locatie, afhankelijk van de data. Zie hieronder de beschikbare data.
 • Meenemen: laptop
 • Drankjes inclusief
 • Prijs: €99,95,- p.p.

DATA:

 1. donderdag 6 juni / 15:30 - 18:30 / Flexizone Dordrecht - Kamerlingh Onnes weg 2 / AANMELDEN VIA PZO: https://www.pzo.nl/academy/
 2. donderdag 20 juni / 16.00-19.00 / Amsterdam / AANMELDEN VIA: laura@ondernemersbende.nl 

LET OP! Met kortingvoucher kan je je alleen aanmelden bij de workshop van 20 juni

Meer informatie

Kwaliteitchecks

 • Twee tevreden klanten gespoken
 • Werk ziet er goed uit
 • KvK-uittreksel hebben we gecheckt
 • Face to face ging super
 • Wordt aangeraden door andere bendeleden

Reviews (28)

 • Janneke Broekkamp
  Janneke Broekkamp

  Een workshop waarbij je als ondernemers op een hele andere manier naar je eigen dienst leert kijken. Goed opgebouwd, duidelijk verhaal en super leerzaam!

  Nuttige Recensie 3
 • Ruben Mourik
  Ruben Mourik

  Hele goede workshop! Zowel inhoudelijk als persoonlijk erg sterk opgezet. Vanwege de kleine groep veel kennis en connecties opgedaan. Leuk bedrijf, leuke mensen en hele leuke sfeer!

  Nuttige Recensie 2
 • Marc Labadie
  Marc Labadie

  De workshop van de Ondernemersbende, ik heb allerlei mensen ontmoet die ik niet kende, jong en oud. We hebben elkaar verhalen verteld over ons zelf, ontroerende verhalen en leuke verhalen. Zo veel uiteenlopende producten en diensten had ik niet verwacht. We hebben gelachen en met elkaar hebben we stappen gezet hoe we onszelf zouden kunnen profileren. Jammer dat we niet vaker bij elkaar komen, er zijn vast nog veel meer leuke mensen aangesloten bij die bende. Mac Labadie

  Nuttige Recensie 2
 • Marlice Draijer
  Marlice Draijer

  Door workshop Van Dienst naar Product te volgen ben ik meer te weten gekomen over mijn drijfveren om een eigen bedrijf te starten. Maar voor mij was het ook zeer nuttig om te sparren met andere starters, en daarover in gesprek te gaan. Het is ontzettend waardevol om te horen waar anderen tegenaan lopen, en vervolgens samen te kijken naar verbeterpunten. Daarbij geeft Laura hele goede tips hoe je je dienst naar een hoger niveau kunt tillen, en dan vooral door heel concreet te worden en te laten zien wat je doet. Ik vond het daarom ook een fantastische middag, hier ga ik lang profijt van hebben. Dank!

  Nuttige Recensie 2
Kwaliteit geverifieerd

Ondernemersbende B.V. Aanraden

 • Lid sinds september 2017

Bericht sturen

Bericht Sturen
21 mensen hebben dit product bewaard