Workshop - Meer opdrachten binnenhalen

Amsterdam
€ 99,00
Ondernemersbende B.V.
Meer informatie

Deze workshop wordt gegeven aan ondernemers die een dienst leveren en meer opdrachten willen binnenhalen. Maar, hoe doe je dat nu? Hoe creëer je aanbod waar jouw klant echt op zit te wachten. 

"Bekijk het eens vanuit de ogen van je klant."

Je levert nu een dienst (of wilt die gaan aanbieden) en je maakt voor elke klant een specifieke prijs op basis van zijn of haar wensen. Maatwerk dus. Wij dagen je uit om je dienst eens goed onder de loep te nemen en deze op eindproduct-niveau te gaan verwoorden. Daarmee bedoelen we vooral om het vanuit de ogen van je klant te bekijken. Om te bedenken hoe jouw klant je dienst het liefst aangeboden krijgt en voor welke prijs. Bedenk maar, klanten vragen niet voor niets vooraf een offerte aan. 

Eindproduct-niveau
Het is van belang dat jouw klant inziet waarom jouw aanbieding de oplossing is voor zijn/haar probleem . Maar daarvoor is het eerst van belang dat jij weet wat de behoeftes zijn van jouw klant en hoe hij/zij dat zelf ziet en verwoord. Daarbij is het dus belangrijk dat het zo omschrijft dat hij/zij het kan visualiseren, voor zich kan zien. Welke toegevoegde waarde bied jij en ziet jouw klant dat ook als hij over dit leest?

"Als ik eenmaal aan tafel zit haal ik de opdracht vaak wel binnen."

Herken jij dit? Begrijpt jouw klant vaak beter wat je doet als je met elkaar om tafel hebt gezeten? Dan valt er dus nog wat werk te verrichten aan hoe je jouw aanbod in eerste instantie communiceert. Want als de klant je niet heeft herkend als de mogelijke oplossing voor zijn/haar probleem of behoefte kom je al niet aan die tafel te zitten. Hoe fijn zou het zijn als je veel vaker aan die tafel wordt uitgenodigd.

Praktische informatie

 • Duur: 3 uur
 • Locatie, afhankelijk van de data. Zie hieronder de beschikbare data.
 • Meenemen: laptop
 • Drankjes inclusief
 • Prijs: €99,- p.p.

Meer informatie

Kwaliteitchecks

 • Twee tevreden klanten gespoken
 • Werk ziet er goed uit
 • KvK-uittreksel hebben we gecheckt
 • Face to face ging super
 • Wordt aangeraden door andere bendeleden

Reviews (28)

 • Perry Smits
  Perry Smits

  Ik heb deelgenomen aan de Ondernemersbende workshop. We hebben het gehad over wat mijn klanten nou eigenlijk écht willen (horen). Met als doel dat ze voor mij kiezen als oplosser van hun probleem. De waardepropositie, om maar even zo te zeggen. Zij noemt dat op eindproduct-niveau denken. Maak van je dienst eens een product en bekijk wat dat doet met jouw denkwijze. Op leuke en inspirerende wijze brengt Laura haar verhaal over op de groep. Haar kennis en passie voor haar vak maken van haar een echte professional.

  Nuttige Recensie 0
 • Leonie Sprokholt
  Leonie Sprokholt

  Interessante en duidelijke workshop die je écht verder helpt om je dienst op productniveau te omschrijven. Je leert in een paar uur op een andere manier naar je eigen product te kijken en krijgt meer inzicht in hoe degenen die je product afnemen naar jouw bedrijf of dienst kijken. Laura stelt sterke, kritische vragen en geeft hele bruikbare feedback. Leuk contact ook met andere deelnemers, voldoende ruimte om met elkaar te sparren. Aanrader voor elke ondernemer, ongeacht of je pas sinds kort aan het ondernemen bent of dit al jaren doet - iedereen haalt hier iets nuttigs uit!

  Nuttige Recensie 0
 • HIX imagineering
  HIX imagineering

  Het was een leerzame workshop. Wat ik jammer vond is dat je jouw product al aan een ander uitlegt waardoor ze jouw woorden gebruiken bij het zoeken aan het einde van de producten. Ik denk dat het nuttiger is als iedereen al een product online heeft en aan de hand daarvan elkaar kan gaan zoeken. Je hebt dan weinig input, dus ook weinig woorden die gekopieerd kunnen worden van een ander. Voor de rest heel leuk om ook de anderen te mogen ontmoeten en hun verhalen aan te horen. Verder had ik het fijn gevonden om nog iets verder in te gaan om taalgebruik van de zoeker. Wat zijn nu de juiste termen? Maar kan je met deze termen het ook waar maken. De indeling was iets veranderd had ik begrepen van de workshop, dit was iets te merken maar niet storend. Voor de rest prima geregeld en een goede basis. Veel verschillende mensen in een workshop is fijn, toch merkte wij dat er veel aandacht naar de mensen ging die wat meer aandacht nodig hadden. Volkomen begrijpelijk, wel zonde want wij hadden nu het idee dat wij niet heel veel verder zijn gekomen met het goed definiëren van ons product.

  Nuttige Recensie 0
 • Fenneke Voorsluis
  Fenneke Voorsluis

  Ik vind Laura heel betrokken en accuraat ze brengt haar kennis heel goed en duidelijk over en is zeer scherp. Ze vat goed samen en komt heel snel tot de kern van waar je in vastgelopen bent. Ik vond deze workshop heel fijn en heb er veel aan gehad. Kortom als je graag wilt weten of jouw boodschap communiceert kan Laura je zeker heel goed op weg helpen. Fenneke Voorsluis

  Nuttige Recensie 0
Kwaliteit geverifieerd

Ondernemersbende B.V. Aanraden

 • Lid sinds september 2017

Bericht sturen

Bericht Sturen
21 mensen hebben dit product bewaard