OnlineLeadgeneratie Strategie - Analyse en stappenplan

Amstelveen
€ 247,00
Aldewereld Consultancy
Meer informatie

Probleem:

Ondernemers weten niet (altijd) wat ze moeten moeten doen met hun website en social media om leads te genereren voor hun bedrijf. Er ontbreekt kennis en/of tijd om dit te leren. Het is ook zo veel.

Oplossing:

Hoe mooi zou het zijn als je een maatwerk analyse + concreet stappenplan bezit waardoor jij precies weet wat je moet doen om succesvol te zijn?

Ik ben leraar Social Media bij makeithere.net en heb jarenlange ervaring in het verkopen en vermarkten van nieuwe concepten en technologie. Zie mijn LinkedIN profiel voor resultaten en ervaring. http://bit.ly/LinkedINNickAldewereld 

Wat krijg je?

- Een telefonische intake waarin ik vragen stel over je bedrijf, wie je bent, wat je doet, waarom je het doet en wat je doelen zijn. Dat ik een goed beeld heb.

- Binnen 1 week heb jij een analyse en een stappenplan met concrete passende ideëen die jij kunt uitvoeren (of samen met mij).

- Telefonische toelichting van het rapport.

Meer informatie

Kwaliteitchecks

 • Twee tevreden klanten gespoken
 • Werk ziet er goed uit
 • KvK-uittreksel hebben we gecheckt
 • Face to face ging super
 • Wordt aangeraden door andere bendeleden

Reviews (2)

 • Jan Hlobil
  Jan Hlobil

  Ik werk nu bijna 1 jaar samen met Nick en dat gaat goed. Ik ben zelf een SEO specialist en neem zijn social media dienst altijd mee in mijn pakketten en vice versa. Hij is ook mijn vaste sparringspartner bij online marketing / leadgeneratie vraagstukken. Wat mij opvalt bij hem is zijn commerciële drive en klantgerichtheid. Alleen het beste resultaat telt. Ik raad hem altijd aan bij mijn klanten.

  Nuttige Recensie 0
 • wendy aldewereld
  wendy aldewereld

  Naar grote tevredenheid met Nick samengewerkt. Hij heeft goed werk afgeleverd. Duidelijk en transparant in wat hij wel en niet kon bieden en houdt zich aan zijn afspraken. Zou hem zeker aanraden.

  Nuttige Recensie 0
0 mensen hebben dit product bewaard