Begeleiding - Social Media Begeleiding (6maanden)

Horst
€ 1.200,00
Sociaal Kapitaal
Meer informatie

Social Media Begeleiding - 6 Maanden

Sociaal Kapitaal denkt met je mee bij het positioneren van jouw bedrijf op social media. We komen bij je langs voor een geheel vrijblijvend gesprek waarin we bepalen welke social media voor jouw bedrijf interessant zijn. Wij leggen de keuze voor de intensiteit en de tijdsduur van de samenwerking met Sociaal Kapitaal bij jou neer.

Tijdens onze social media begeleiding doorlopen we de volgende stappen:

 • Samen bespreken we wat de doelstellingen, de doelgroepen en de belangrijkste kernwaarden van je bedrijf zijn, zodat er een duidelijk kader en imagoprofiel ontstaat.
 • Aan de hand van het imagoprofiel stelt Sociaal Kapitaal een inspiratielijst op: wij bedenken doeltreffende, leuke en creatieve content die aansluit bij je bedrijf en datgeen dat je naar buiten wilt brengen. Ook maken we onderscheid in het type social media, aangezien niet ieder bericht geschikt is voor ieder platform.
 • We geven een cursus waarin we de beheerder (en eventuele collega’s) van de social media pagina(s) instrueren en alle mogelijke functies van het betreffende medium bespreken. Hiertoe behoort ook de uitgebreide statistieken- en advertentiemodule in het geval van Facebook.
 • Sociaal Kapitaal loopt alle instellingen na van de social media pagina(s) en bekijkt of teksten en lay-out verfijnt kunnen worden. Daarnaast wordt bekeken hoe de overige online marketing uitingen, zoals een website, blogs en nieuwsbrieven hierbij aansluiten en of deze media geoptimaliseerd kunnen worden.
 • Naast bovenstaande diensten bieden we tevens een interne seminar aan ten behoeve van de volledige integratie van het social media beleid binnen het bedrijf. Gedurende het abonnement bieden wij hulp waar nodig, monitoren wij de social media pagina's en komen wij op maandelijkse basis langs om de voortgang op de betreffende social media pagina(s) te bespreken.

Doeltreffende social media marketing voor jouw bedrijf

Het uitgangspunt van Social Media Begeleiding van Sociaal Kapitaal: bovenstaande zaken worden in een abonnementsvorm gegoten met als doel ‘kennisoverdracht’. Na afloop van het abonnement is de uitgangspositie dat je voldoende handvaten hebt om zelfstandig en doeltreffend te werk te gaan. Het is eveneens mogelijk om het beheren van jouw social media pagina(s) uit te besteden aan Sociaal Kapitaal, middels ons abonnement ‘Social Media Beheer’.

Meer informatie

Kwaliteitchecks

 • Twee tevreden klanten gespoken
 • Werk ziet er goed uit
 • KvK-uittreksel hebben we gecheckt
 • Face to face ging super
 • Wordt aangeraden door andere bendeleden

Reviews (1)

 • Monique Boekema
  Monique Boekema

  Ondanks de korte samenwerking hebben we al meteen een vertrouwd gevoel en een sparringpartner in Geert gevonden. Hij luistert goed naar onze wensen en neemt deze steeds mee in het werk dat hij levert. Zijn manier van benadering is erg prettig en onze eerlijke feedback wordt ook sportief en positief opgepakt. We willen Geert en het team bij Sociaal Kapitaal graag aanbevelen aan onze kennissen, collega’s en andere ondernemers.

  Nuttige Recensie 2

Sociaal Kapitaal Aanraden

 • Lid sinds november 2017

Bericht sturen

Bericht Sturen
0 mensen hebben dit product bewaard