Aanbieder worden

Zoeken

Kennismaken

Samenwerken

Laat jezelf zien​

​ Ben je jurist, tekstschrijver of grafisch ontwerper en wil je ingehuurd worden voor jouw diensten? Laat jezelf zien op het platform van de Ondernemersbende! Maak een profiel aan en voeg je bedrijf toe. Omschrijf daarin duidelijk wie jij als ondernemer bent en wat jouw skills zijn. Bereken vervolgens voor elke dienst die je aanbiedt één vaste prijs. Zo weet de ander precies wat hij kan verwachten, en hoef jij geen uren bij te houden. Overzichtelijk en helder! Goed om te weten: op de Ondernemersbende hebben we het over ’producten’ in plaats van diensten. Bij het toevoegen van jouw "product" is het belangrijk dat je omschrijft wat de waarde is die je voor een ander toevoegt. Is dat het ontwerpen van een logo? Het opstellen van de Algemene Voorwaarden? Door in je profiel te omschrijven waar jouw expertise ligt, kan de Ondernemersbende bovendien de beste matches aan je voorstellen.

​Wat kost het?​

Aanmelden is gratis. Bij de eerste opdracht die je via het platform ontvangt, gaat 8% van het totaalbedrag van de klus naar de Ondernemersbende. Daarna gaat dat percentage omlaag naar 6% van het totaalbedrag. Dit kun je meenemen in het berekenen van jouw vaste prijs voor jouw product.

Als de facturatie via de Ondernemersbende is gelopen en de klus naar ieders tevredenheid is afgerond, streven we ernaar het geld binnen drie dagen bij de opdrachtgever te innen en direct naar jou door te zetten (min de 8% of 6% fee).

Je hoeft dus niet langer maanden te wachten op de betaling van je factuur. Ook kun je maandelijks opzeggen indien je geen gebruik meer wilt maken van het platform. Je zit dus nergens aan vast.

​​Zo doe je dat

Heb je een profiel aangemaakt, je bedrijf toegevoegd en omschreven wie jij als ondernemer bent? Doorloop dan de stappen om je dienst(en) te omschrijven. Vervolgens ben je zichtbaar voor alle potentiële klanten. Daarna gaan we er samen aan werken om je kwaliteitschecks af te ronden. Hoe meer kwaliteitschecks je hebt doorlopen, hoe betrouwbaarder je wordt bestempeld. Geef daar dus ook aandacht aan.